Thursday 29 September 2011

Joko alkaa tapahtua?

Suuret rutistukset taas kaikille kävijöille :) Kiva lukea kommentteja! Onko jollakin muulla ollut kommenttien jätössä jotain ongelmaa, Jane valitteli ettei saanut kommenttia jätettyä? Laittakaa ihmeessä vaikka sähköpostilla kommenttia tulemaan, arvostan kovasti <3

Tytti, tuo toppis on suoraan Ebaysta :) Uusi kylläkin, oli hintalappu kiinni. Hinta muistaakseni huikeat £6.50. Eli sanosin joku 8€. Suosittelen ebayta....halvalla lähtee ;)

¤¤¤

Dodiin. Viimeyön kärvistelin siis suht ikävien suppareiden parissa, joita säesti selkäpoltot ja kunnon menkkajomotustunnelmat. Olin aivan satavarma että tässä päästään vielä synnytyspuuhiin, jos tämä jatkuu. Supparit tuli säännöllisesti, vaikken kellotellutkaan niitä. Tähän mennessä mun harkkasupparit on siis ilmennyt mahan kovettumisena mutta ilman kipuja tai epämukavuutta. Sen vuoksi oletinkin että nämä voisivat olla sitä itseään. No aamuun mennessä ne kuitenkin loppuivat, eli kiitos vaan...nyt olen pirun väsynyt. Isolla Veellä.
Neuvolatäti oli sitä mieltä, että kyseessä oli vain väärä hälyytys ja tunnistan oikeat synnytyssupparit siitä, kun haluan mielummin purra ovenkahvaa, kuin istua sängyssä hengittelemässä.
Okei.
Niitä odotellessa siis :D

Neuvolassa kaikki hyvin tänään. Olin paikalla kolme minuuttia myöhässä...aivan kamalaa...tosin täällä briteissä se on enemmän tapa kuin poikkeus. Mutta itse en koskaan ole myöhässä mistään...nytkin syytän miestä :D
SF mitta huikeat 37cm....jäätävä pötsi!
Pissa puhdas ja verenpaine 110/60. Mitäs muuta. Ainiin, pikkuJaskan pää on kiinnittynyt kuulemma alakertaan täysvalmiuteen ja täti mua sitten ohjasi, että jos alkaa noita ovenkahvanpuremis-suppareita tulemaan tai vettä tihkumaan niin soittoa synnärille välittömästi.
Niin ja kuului se jumputipumputi sieltä myös <3.

Tämä meidän vauvahaave käy päivä päivältä enemmän toteen. Ihan huikeat fiilikset ja edelleen epätodellinen olo. En osaa ajatella, että sylissä olisi kohta oikea nyytti, joka on MEIDÄN aikaan saama ja josta ME olemme vastuussa. Ensi Tiistaina Jaska on jo TÄYSIAIKAINEN?! WAUTSI....

On muuten ystävämme Turvotus löytänyt minut viimein.
Käsiin sattui jo yöllä, kun yritin työntää itseäni ylös sängyltä vessaan. Aamulla niistä lähti kokonaan tunto ihan käsivartta myöten ja olin ihan kauhuissani. Nyrkkiin laittaessa tekee hiukan kipeää edelleen. Eli turvotusta kuulemma midwifen mukaan. En tiedä, kunnen käytä sormuksia että ovatko turvonneet vaiko eikö. Eipä ainakaan kovin kivalta tunnu?
Muutaman päivän mahaan on piirtynyt pienimmätkin kuviot lakanasta ja sukkahousuista sun muista...eli tämä turvotus ei taida loppua sormiin.

Helle jatkuu <3. Ulkona ylittyy hellerajat komiasti tänäänkin. Aivan mahtava juttu! Nautin jokaisella solullani. Vähän mietityttää pitäiskö mun pakata joku vaihtoehtopussukka Jaskan kotiutumisvaatteiksi sairaalakassin viereen, jos tuleekin vaikka aikanen äkkilähtö. Sillä sairaalakassissa on tosiaan tuo superpaksu toppis, jonne raukkaparka tukehtuu väkisinkin näillä helteillä. Tukehtuisi siihen meidän kevyttoppikseenkin varmaan...
Minkä verran vähän asteita tulee ulkona olla, että pukisitte tuollasen toppiksen vauvanne päälle sairaalasta lähdettäessä?


~~Pikkuhiiviö on 36+2 ja enää 26 päivää jäljellä laskettuun aikaan~~




Lilypie Maternity tickers

No comments: