Wednesday 28 September 2011

Ready, steady, ....NOOOO!

Apua papua.... kolmekymmentäkuusi viikkoa ja rapiat päälle. Tekisi mieleni hieroa silmiä ja varmistaa, että numero on varmasti todellakin jo noin suuri. Mutta ei tarvitse... kyllä tämä poika muistuttaa olemassaolostaan jo ilmankin, sillä mahanahka ei taida tästä paljoa enää venyä ilman repeämistä. Tuntuu niin piukalta ja välillä saan öljytä parikin kertaa päivässä ja kulkea tukivyön kanssa, joka hiukan helpottaa sitä räjähtämis-fiilistä. Pystyn yllättävästi vielä nukkumaan selälläni, kun asento ei ole ihan vaakasuora, vaan tyynyjä on muutama alla. Ihanaa... Mulla on semmonen miehen vahingossa ostama imetys/raskaustyyny, kolmionmallinen, joka tukee kivasti selkää molemmilta puolilta. Hän ei ostaessaan tosiaan tiennyt ostavansa imetystyynyä :D ja osti sen kun aloimme seurustelemaan.

Laitan teille vihdoinkin kuvaa Jaskan ensisängystä, joka on tuollainen keinuvilla jaloilla oleva moses basket, jonka saimme tulevilta Englannin pään isovanhemmilta. Äitini puki sinne Jaskan bambumuumille pipon ja hanskat ja laittoi kehtoon tuutimaan, jottei kehto olisi niin kovin tyhjä :) ja osti vielä lämpimän apinapeiton Jaskalle <3
Kollaasissa myös sairaalakassi ja Jaskan kotiutumisvaatteiksi pakatut potkarit, housut ja bodyt. Noiden lisäksi on vielä tietenkin myssyt ja tassut ja tossut :D
Alaoikealla vielä kuva meidän "hoitopöydästä", joka pullottaa pienia vaatteita ja vaippoja ja puhdistuspyyhkeitä ja mitä kaikkea....



Ainiin! Hyviä uutisia!
Meillä on vihdoin suurempi ja uudempi auto, jonne mahtuu meidän lisäksi vauva, vaunut ja paljon muuta <3 <3 <3 Ihanaa... ja ennenkaikkea, se TOIMII! Syytä olla iloinen :)

Englantiin on luvattu täksi viikoksi todella lämmintä keliä. Pitäisi nyt loppuviikon ajan ylittyä myös hellerajat. WAU! Mitään en usko ennenkun näen. Sen tämä maa on mulle opettanut.
Jossain luki että helteet jatkuisivat jopa kolme viikkoa :o!!! Pitänee miettiä siis uudelleen tuota toppapuvun mukaan ottamista, jos Jaska syntyy helteiden keskelle :D hahaha... Onneksi on olemassa kevyttoppis ja muita vahvempia huppareita ja "takkeja" Jaskalle :) jottei vaatteet ainakaan lopu kesken.
Enpä olisi silti osannut kuvitella, että Lokavauva voisi syntyä lämpimiin keleihin ja ajallaan.... hmm...

Tänään aion käydä laittamassa kynnet kuntoon läheisessä salongissa ja sen jälkeen keskittyä vähän siivoilemaan. Ostimme makkariin tuplakangasverhot, joiden pitäisi pitää kylmä ja valo ulkona ja eristää ikkunaa, sillä meillä on melko suuret ikkunat ja se tarkoittaa sitä, että talvella on kylmä. Jos nyt nämä englantilaiset talot on muutenkin kylmiä. Pitäisi siis saada ne verhot ikkunaan.
Olen myös luvannut teille valokuvia asunnosta, joten toivottavasti saisin niitä napsittua tämän viikon aikana :)
Nyt pyykkikone piipittää, joten vien pyykit ulos aurinkoon kuivumaan :)


Muuten, herneenkokoisia dementoituneita aivojani syyttäen, jos olen unohtanut vastata jonkun kommenttikenttään jättämiin kysymyksiin, kysykää rohkeasti uudelleen, nimittäin tarvitsen välillä pientä tönäisyä ;) Ja lämmin kiitos kaikille kommentoijille! Niitä on ilo aina lukea!

Ja muistakaahan osallistua vauvalottoiluun, jollette ole vielä osallistuneet. Sivupalkissa linkki :)


PS. Uutta mahakuvaa 'Kuvia' Sivulla

36+1

Lilypie Maternity tickers

3 comments:

Tuittu said...

Ihanan ja mukavan näköinen kehto ja tosi kaunis masu!!

Milla said...

Ihania kuvia!!<3 Mistä oot ton toppapuvun hommannu? Just jotaki tollasta mie etsin, mutta ku mistään ei löydy :(

Onnittelut uudesta autosta :) On se kyllä niin hyvä ettei tarvitse pieneen autoon ruveta vaunuja+muuta tavaraa survomaan!

MiuMau said...

Tosi ihana tuo sänky! :) Kivan näköinen myös tuo toppapuku, itsekin etsin vähän pienempää toppapukua vauvalle. Se äitiyspaketin puku kun on niin iso! :D