Monday 3 October 2011

Ihana viikonloppuloma ja infernaalinen turvotus

Arvatkaas ystävät hyvät mikä toimii turvotukseen ;) hahahhaa
Siis nää helteet on tehnyt mun jaloista aivan hirveet pallot, ne on oikeesti pelottavan näköiset! Mulla on muuten tosi kaposet jalkaterät ja nyt ne on sellaset kauheet ilmapallon näköset, tuplanneet kokonsa. Sormia en edes uskalla mainita...
Tuskailin niiden kanssa tässä muutaman hellepäivän, kunnes eilen ne meni tosi pahaksi. Mies teki mulle jääkylmän jalkakylvyn, kun katseltiin eilen telkkaria ja likosin siellä jalkojeni kanssa jonkun puolisen tuntia. Sen jälkeen kylmägeeliä iholle ja aamulla jalat näytti taas normaaleilta :)!!! No...uudet turvotukset saapunee tänään, mutta nyt on todistettu sekin, että tähän himoturvotukseen ei siis auta mansikat, ananas, runsas veden juonti tai vihreä tee...

Viikonloppu oli ihana <3. Käytiin lauantaina katsomassa viikko takaisin studiossa otettuja mahakuvia ja olihan siellä jopa 48 painokelpoista otosta. Toinen oli ilmainen, toinen ostettiin £59 hintanaan. Yrittivät myydä meille CD:tä kaikista noista kuvista....arvatkaa hinta.
SEITSEMÄNSATAAYHDEKSÄNKYMMENTÄVIISI PUNTAA!!!!! Siis aivan karmeeta!
Kuka maksaa.... en tajua. No, tietty jos rahaa on liikaa niin miksei. Me nyt jostain syystä jätettiin kuitenki tuo cd ostamatta ;)

Sitten kaverin grillibileiden kautta lähdettiin ajamaan Frintoniin, pieneen merenrantakylään, jossa en ole ennen käynyt. Mun ekoilla Englannin visiiteillä miehellä oli tapana viedä mut joka päivä uuteen paikkaan ja tuli ihan nuo ajat tästä viikonlopusta mieleen :). Visiitin tarkotuksena oli siis käydä merenrannalla kävelyllä. No mun kipeillä, turvonneilla jaloillani ei kauhean pitkälle kävelty, koska crocsitkin alkoi käydä liian ahtaiksi. Mutta nähtiin muunmuassa hiekkaan kirjoitettuna "Will you marry me?" -joka oli aika romanttista, tosin ei tarkotettu mulle (VIELÄKÄÄN....äääh). No, seuraavaks vastaan tuli hiekkaan piirretty jättimäinen penis... että siihen se romantiikka sitten taas loppukin :D. Mutta auringonlasku oli mahtava <3 ja paikka oli aivan ihana vaikka visiitti olikin nopea, sillä mun jalkani ei antaneet periksi enää high streetille menoa. Lähdettiin siis ajamaan kohti Colchesteria ja kun tulomatkalla autojono kesti motarilta merenrantaan asti (toiseen suuntaan onneksi, ei siis meidän kaistalla, huh) niin nyt päästiin jo ajamaan muutama maili ennen, kun jäätiin ruhkaan. Ajettiin yli tunti 10 minuutin matkaa... Näin 9. kuulla raskaana se ei ehkä kuulu mun top 10 listalle istua ruuhkassa ja miettiä missä seuraava vessabreikki, mutta hyvin jaksoin :)
Käytiin syömässä meidän lempipubissa Colchesterissa, jossa on hirmuhyvä ruoka ja palvelukin oli oikein erinomaista!

Mies kävi ostamassa myslipatukoita, mehua ja ristikkolehden ja sanoi, että jos hotellille päästyämme täyteltäskin tota lehteä sen sijaan, että katottas sitä iänikuista telkkaria :). Mikä ihana idea! Ei me koskaan täytellä mitään ristikoita, joten toi oli aika ykkösveto :). Meillä oli oikeesti hauskaa niitä täytellessä.

Kiitin miestä moneen otteeseen, että otti aikaa ja vaivaa järjestää meille tällaisen ihanan viikonlopun <3. Mulla on tänään ollut paljon parempi fiilinki ja baby blues on ainakin toistaiseksi pysynyt tipotiessään, vaikka lauantainen punnitus saikin mun kyyneleet valumaan. Syytän kuitenkin turvotusta runsaasta painonnoususta viimeisten parin viikon aikana. Oon syönyt kuitenkin normaalisti ja liikkunut paljon.
Mutta toi +14kg kuulostaa niin.... en edes keksi sanoja.
Luulin oikeasti saavani jonkun kymmenisen kiloa maksimissaan...ja nyt kun se ei lopu tuohon 14 kiloonkaan, niin se tuntuu jotenkin kauhealta. En taida mahtua vanhoihin farkkuihini koskaan?
Olen siis lohtusyöjä...ilman itsekuria. Kun mulla on huono olla, -syön. Eli näin päättelisin vanhojen farkkujen jäävän melkolailla unholaan. Ja kauheinta tässä on se, ettei mulla ole varaa ostaa uusia :(.

No, mutta murehditaan sitä sitten kun sen aika on. Nyt nautitaan näistä helteistä niin kauan kuin ne kestää. En tajua ollenkaan että on jo LOKAKUU?? Kolme viikkoa laskettuun aikaan... Jaskasta tulee huomenna täysiaikainen vauva. Kohta hän on täällä meidän ilonamme... siinä välissä vain se infernaalinen kipu..., jonka kai senkin kestää tarvittaessa. Siitä alkaa se loppuelämän kestävä huolehtiminen ja murehtiminen toisesta :D Ihanaa.

36+6
22 päivää jäljellä...
Lilypie Maternity tickers

2 comments:

Tytti said...

Voi Tiitu. Miun siskolle on tullut painoa saman verran tällä hetkellä ja se on pari kuukautta sinuu jäljessä raskaudessa. Ja tosiaan ku vielä turvotusta ni johan se nostaa sitä painoa paljon! Sie oot niin hoikkanen ollu jo ennen raskautta, joten luulis että ne kilot lähtee siulta tosi nopeesti pois! :)

Ihanaa ois tehdä ristikoita miehen kans yhessä! <3 Kuulostaa niin ihanalta!

Aiotkos muuten meille vilauttaa jotakin ihanaa studiossa otettua mahakuvaa??

MiuMau said...

Sulle on haaste mun blogissa! :)

Täällä kans tuskailtu painon kanssa, omalla vaa'alla ekstraa tullut + 13kg, neuvolan vaa'alla + 14kg. :D Eiköhän ne lähde sitten vaunulenkkejä tekemällä ja imettämällä!