Monday 26 September 2011

29 päivää jäljellä ja blogin jatkon mietteitä

Mitä ihmettä...apua. Paniikki.
Kuinka tää viimeinen kuukausi...no, neljä viikkoa, tuntuu kuitenkin ihan liian pitkältä ajalta odottaa, vaikka juuri on tappanut aikaa viimeiset 8 kuukautta samalla meiningillä?
Nämä viimeiset viikot tuntuvat tosiaan Odotukselta isolla Oolla ja en varmaan ole ainoa, joka niin tuntee.
Varmasti jokainen odottaja ajattelee samoin, sekä tulevat kummit ja veljet ja siskot ja tädit ja sedät ja mummit ja mitä näitä on :)

Meillä odotetaan malttamattomana Jaskan saapumista ja en oikeastaan edes pelkää enää synnytystä. Mikä lienee 7.-8.kk kohdalla ollut paniikki synnytyksestä (ehtii toki tulla vielä monta kertaa takaisin) kiusanani mutta nyt lähinnä odotan mielenkiinnolla. Kyllä sen kivun sitten kestää....tavalla tai toisella.
Toivon vaan, ettei venyisi ihan monipäiväiseksi kivuksi.

Jaska monottaa kylkiluita ja kylkiä mukavasti edelleen ja vatsanahkan läpi on kiva seurata toisen möyrintää. Täytyy sanoa, että autolla liikkuminen ei näin loppuvaiheessa ole ihan mitään herkkua...
Oltiin uutta autoa metsästämässä lauantaina, jota ei kuitenkaan löydetty ja ajeltiin sitten Pohjois-Lontoota ristiin rastiin sen vuoksi ja pieni paniikki koko ajan, kunnen tiennyt missä olisi seuraava vessa. Niin, ja Jaska oli tietenkin mukana meiningeissä eikä hiljentynyt hetkeksikään ennenkuin päästiin kotiin.

Äitini tosin on tehnyt pientä galluppia maha-vilkkaista aktivistivauvoista ja tullut siihen tulokseen, että ne ovat todella rauhallista ja hyvin nukkuvaa sorttia maailmaan tullessaan.
Nyt sormet ristiin ja toivotaan, että näin on näppylät tässäkin tapauksessa :D

Auton metsästys jatkuu siis ensi lauantaina.

Nyt sunnuntaina minulla oli valokuvaus, jonka mies ihanasti osti lahjaksi <3. Hintaan sisältyi siis meikki, hiukset ja valokuvaus sekä yksi valokuva. Mies istui kiltisti vieressä ja katseli kun mun tukkaa ja nassua laitettiin kuntoon. Sitten se istui sivussa ja katseli kun musta nappailtiin valokuvia. Otettiin kahden eri asun kanssa sekä yläosattomissa niitä valokuvia. Noissa alastonkuvissa näytin mielestäni auttamattomasti valaalta, enkä tiedä kehtaisinko ripustaa sellaista näkyville mihinkään, vaikka tuo tatska tekisikin siitä ihan kivannäköisen.
Mies oli kuitenkin niin hellyyttävä, kun hän vannotti mulle ennen kuvauksia, ettei me sitten osteta yhtään lisäkuvaa, kun ne on niin älyttömän hintaisia ja ollaan tyytyväisiä vaan siihen yhteen kuvaan joka saadaan mukaan. NO, kuinka ollakkaan kun lähdettiin studioilta hetken autossa mietittyään hän totesi, että olisihan se kiva kyllä ostaa pari lisäkuvaa, kun susta otettiin niin monta kaunista kuvaa ja alastonkuviakin ja jos me ei niistä saada yhtään itsellemme niin ne kaikki oli ihan yhtä turhan kanssa. Hahaha....mä nauroin mielessäni, että vai alastonkuvia se haluaa mun pyöreestä olomuodostani :D
Halvin lisäkuva maksaa £59 ja seuraava koko £95...molemmat hinnat siis kehyksettömiä hintoja. Setit alkoi kolmenumeroisina yltäen aina £750 asti. Jäätäviä hintoja. Kenellä tuollaiseen on varaa?
Sitten siinä oli mahdollisuus lunastaa kaikki kuvat itselleen dvd:llä, mutta siinä perässä ei ollut hintaa. Varmaan ihan jäätävä hinta. Mutta voisin mielelläni ne kyllä lunastaa, jos olisi varaa. Onhan kyse kuitenkin meikäläisen ainoasta ensimmäisestä raskausmahasta ja vielä ammattilaisen kuvaamana. <3
Korvaamatonta <3

Tarjoavat meille vielä ilmaisen kuvauksen sitten, kun Jaska on syntynyt. Tyyliin mustavalkokuva, jossa ollaan kaikki iho ihoa vasten. En kysynyt, kuuluuko siihenkin diiliin yksi kuva ilmaiseksi. Mutta täytyy sanoa, että he tasan tarkkaan tietävät uusien vanhempien haluavan ostaa kuvia vauvastaan, joten hyvä rahareikä tuokin heille. Huhhuh ja huokaus. Mutta arvokasta touhua tuo on ihan joka paikassa. Mitähän Suomessa maksaisi?

Tämän aamun vaakalukemat oli pelottavaa katseltavaa. Viime viikosta lisää tullut yli 1.5kg!!! En voi uskoa tuota... toivottavasti se on mennyt Jaskalle. Nyt painoa tullut siis jo 12kg ja vielä neljä viikkoa jäljellä. Yllän varmaan sinne 15 kiloon asti.... ja en usko että kaikki kilot todellakaan jäävät laitokselle. Huolestuttaa, miten saan niitä koskaan pois?? Siis minä, jolla EI ole itsekuria sitten ollenkaan. Mun kaikki farkut ja housut on niin tyköistuvaa sorttia, että sinne ei mahduteta edes kahta kiloa ylimääräistä, joten tämä tietää sitä, että mä joudun farkkuostoksille, ellen saa lahjotuksena joltain ihanalta ystävältäni taas housuja jotka mahtuu jalkaan :D hahahaha... Tai sitten joudun käyttämään raskausajan farkkuja. Huhhhuh... olen jo odottanut että saisin vanhat farkut jalkaan :D Mutta taitaa jäädä haaveeksi.
Ei auta itku markkinoilla...


Blogin jatkosta on kyselty jonkin verran.
En ole vielä päättänyt laitanko uuden blogin salasanan alle tai vain kutsuvieraille, vai jatkanko samaan malliin, mutta jatkaa haluan ehdottomasti. Mielestäni tämä on kiva tapa pitää yhteyttä kuulumisten muodossa ystäviinkin Suomessa, sekä tietenkin äitiini. Valokuvia en suostu laittamaan Jaskasta paljoa, ellen sitten laita blogia salasanan taakse. Eli onko ideoita?

Vauvalotto-sivua päivitetty. Unissani unohti mainita palkinto-valintansa sinne, mutta muuten pitäisi olla up-to-date :)
Vauvalottoon pääsee osallistumaan jättämällä kommenttia tai sähköpostia mulle. Niin ja sivua pääsee vilkuilemaan tuosta yläpalkista ja oikeassa reunassa on linkki vauvalotto-blogitekstiin, josta näkyy palkinnot :)


Ja uusi viikko jatkuu ... :)
35+6


Lilypie Maternity tickers

2 comments:

emma said...

Mukava kuulla, etten ole ainoa joka on kärsimätön loppua kohti :) Ihan hulluahan se on mutta aika tuntuu menevän niin hitaasti, minäkin olisin jo ihan valmis! Mutta ihanaa ja onnellista loppuodotusta sinulle, loppumetrit on käsillä <3

SyysSydän said...

"Toivon vaan, ettei venyisi ihan monipäiväiseksi kivuksi."

Toivon tätä myös puolestasi :D 24h "synnytys" oli aika järkyttävää, vaikka kaikki sen arvoista olikin :) Viimeiset viikot menee todella hitaasti, LUPAAN :D Mutta sitten alkaakin ihan yks kaks vaan tapahtua ja peruuttaa ei enää voikkaan ;)

Täälläkin ollaan jo 3 viikkoa ja rapiat <3 Kovasti tarkkaillaan ja tutkitaan maailmaa :)


- SyysSydän